Klang & Co frisörer AB

Stockholms län

Information

556669-9079 är organisationsnummer för bolaget Klang & Co frisörer AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Klang & Co frisörer AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Österåker som är den kommunen som Klang & Co frisörer AB finns i.

Klang & Co frisörer AB har varit registrerat sedan 2004-11-04 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Klang & Co frisörer AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-13.

Klang & Co frisörer AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Österåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Klang & Co frisörer AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Klang & Co frisörer AB så kan ni göra det på telefon genom 08-54063303 eller genom brev på följande adress:
Storängsv. 8 C, 184 30, Åkersberga

Bolaget skall bedriva frisörverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Klang & Co frisörer AB och det är Klang Ebeling, Jasmine Martina som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Inga-Lill Camilla som är född 1970 och har titeln Suppleant, Laurell, Frans Anders som är född 1941 och har titeln Revisor, Laurell Revision AB som är född och har titeln Revisor,