Kredell & Isaxon AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Österåker och Kredell & Isaxon AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Kredell & Isaxon AB är ett av dem. Statusen för Kredell & Isaxon AB är att Bolaget är aktivt.

Kredell & Isaxon AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-11-10. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där företaget finns i jobbar för att företag som Kredell & Isaxon AB ska trivas.

Kredell & Isaxon AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-07. I Österåker så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultationer inom rekrytering och personalutvärdering och a därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kredell & Isaxon AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-07.

Idag är Kredell & Isaxon AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Kredell & Isaxon AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7977778.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kredell & Isaxon AB är Kredell Isaxon, Lena Maria som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaxon, Christer Olov som är född 1955 och har titeln Suppleant, Fransson, Lars Johan som är född 1964 och har titeln Revisor, JF Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Kredell & Isaxon AB har 556670-2808 som sitt organisationsnummer.