Affärsstruktur i Sverige AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Österåker och Affärsstruktur i Sverige AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Affärsstruktur i Sverige AB är ett av dem. Statusen för Affärsstruktur i Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

Affärsstruktur i Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-12-10. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där bolaget finns i jobbar för att bolag som Affärsstruktur i Sverige AB ska trivas.

Affärsstruktur i Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13. I Österåker så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva affärsutveckling, utbildning, projektering, rekrytering, ekonomisk rådgivning, marknadsföring, bokföring, administrativa tjänster och försäljning av konsumentvaror, främst hushålls- och hygienartiklar samt försäljning och uthyrning av kapitalvaror företrädesvis båtar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Affärsstruktur i Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13.

Idag är Affärsstruktur i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Affärsstruktur i Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Affärsstruktur i Sverige AB är Lundin, Bo Gunnar Webster som är född 1950 och har titeln VD, Lundin, Bo Gunnar Webster som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Meta Anna Margareta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Grönström, Gunder Peter Inge som är född 1942 och har titeln Revisor, Ankega Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Affärsstruktur i Sverige AB har 556672-1998 som sitt organisationsnummer.