Animat Restaurang AB

Stockholms län

Information

Animat Restaurang AB är ett av många företag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Animat Restaurang AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Animat Restaurang AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-02-09.

Animat Restaurang AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-12-17. Men sedan 2005-03-17 så har Animat Restaurang AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hagbyv., 184 92, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Animat Restaurang AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54069125.

Österåker arbetar för att företag som Animat Restaurang AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Animat Restaurang AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva restaurang- och konferensverksamhet samt handel med aktier och andra värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Animat Restaurang AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Animat Restaurang AB och det är följande personer, Keding, Björn Åke som är född 1952 och har titeln VD, Keding, Björn Åke som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Krüger, Anders Martin som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Keding, Anita som är född 1953 och har titeln Suppleant, Krüger, Kerstin Barbro som är född 1955 och har titeln Suppleant, Skarle, Leif Gunnar som är född 1951 och har titeln Revisor.Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Animat Restaurang AB är 556672-6757.