NORDIC VICINITY GROUP AB

Stockholms län

Information

NORDIC VICINITY GROUP AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där NORDIC VICINITY GROUP AB finns. I Österåker så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. NORDIC VICINITY GROUP AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket NORDIC VICINITY GROUP AB har haft sedan 2005-03-10. NORDIC VICINITY GROUP AB har funnits sedan och 2005-03-10 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till NORDIC VICINITY GROUP AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-9172231.

Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är NORDIC VICINITY GROUP AB Privat, ej börsnoterat.

NORDIC VICINITY GROUP AB har idag 556672-8969 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för NORDIC VICINITY GROUP AB

Bolaget ska ha till ändamål att investera och förvalta värde- papper samt investera i fastigheter och förvalta rörelser inom detaljhandel med blommor.

I NORDIC VICINITY GROUP AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Björklund, Sven Johan Emanuel som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Per Fredrik Georg som är född 1972 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Advertus Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .