Raketen International AB

Stockholms län

Information

Raketen International AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där Raketen International AB finns. I Österåker så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Raketen International AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Raketen International AB har haft sedan 2005-04-21. Raketen International AB har funnits sedan och 2005-04-21 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Raketen International AB så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Åsv. 21, 184 52, Österskär men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-54065129.

Österåker arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Raketen International AB Privat, ej börsnoterat.

Raketen International AB har idag 556674-1145 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Raketen International AB

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet samt erbjuda färdiga tjänster inriktade på affärsutveckling, marknadsföring och försäljning, och mot kultursektorn, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Raketen International AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stenberg, Hans Olof som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenberg, Kerstin Veronica som är född 1942 och har titeln Suppleant, Hedberg, Kerstin Elisabeth som är född 1961 och har titeln Revisor, Dahlström & Partners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .