Rolf Nordling Consulting AB

Stockholms län

Information

Rolf Nordling Consulting AB är en verksamhet som finns i Österåker. I Rolf Nordling Consulting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nordling, Rolf Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Bo Lars-Eric som är född 1968 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Peter som är född 1949 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rolf Nordling Consulting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Rolf Nordling Consulting AB på telefon 08-54025381.

Bolaget skall bedriva försäljning och konsultverksamhet inom användargränssnitt, informationsteknik, projektledning och utbildning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rolf Nordling Consulting AB av bolagstypen Aktiebolag.

Rolf Nordling Consulting AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Rolf Nordling Consulting AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-03-31 och Rolf Nordling Consulting AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-03-31.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rolf Nordling Consulting AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Rolf Nordling Consulting AB har 556674-3216 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.