ATV Shopen AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns ATV Shopen AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Österåker här finns det många olika Aktiebolag. ATV Shopen AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Österåker jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

ATV Shopen AB är momsregistrerat sedan2005-03-03 och har organisationsnummer 556674-3620.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-54027755 alternativt besöka eller skicka post till ATV Shopen AB på följande adress Rallarv. 19, 184 40, Åkersberga.

ATV Shopen AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-03-03.

I ATV Shopen AB så sitter följande personer i styrelsen: Ekeberg, Stefan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Schönberg, Catrin Ingegerd som är född 1972 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva import och försäljning av motorfordon samt tillbehör och elektronik för fordon, byggnation av hus och fastigheter.