Lausing Snick & Bygg AB

Stockholms län

Information

Lausing Snick & Bygg AB är ett av många företag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Lausing Snick & Bygg AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lausing Snick & Bygg AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-03-03.

Lausing Snick & Bygg AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-01-25. Men sedan 2005-03-03 så har Lausing Snick & Bygg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Norrö Ringv. 6 B, 184 42, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lausing Snick & Bygg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54086257.

Österåker arbetar för att företag som Lausing Snick & Bygg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lausing Snick & Bygg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva nybyggnation inom byggbranchen, renovering och tillbyggnad.

Firmatecknare för Lausing Snick & Bygg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lausing Snick & Bygg AB och det är följande personer, Lausing, Jaan Johan Mikael som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lausing, Maria Kristina som är född 1973 och har titeln Suppleant, Persson, Tommy Gert som är född 1950 och har titeln Revisor, Advertus Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lausing Snick & Bygg AB är 556675-2472.