RE Pers Ass Entreprenad AB

Stockholms län

Information

RE Pers Ass Entreprenad AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där RE Pers Ass Entreprenad AB finns. I Österåker så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. RE Pers Ass Entreprenad AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket RE Pers Ass Entreprenad AB har haft sedan 2005-04-28. RE Pers Ass Entreprenad AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till RE Pers Ass Entreprenad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Norröv. 9 B, 184 42, Åkersberga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 076-1054825.

Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är RE Pers Ass Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat.

RE Pers Ass Entreprenad AB har idag 556677-8170 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för RE Pers Ass Entreprenad AB

Bolaget skall bedriva vård och rehabiliteringshjälp för handikappade och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I RE Pers Ass Entreprenad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Frank Robert som är född 1964 och har titeln VD, Eriksson, Frank Robert som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Göran Mikael som är född 1959 och har titeln Suppleant, Hammare, Tore Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, Christer Hammare Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .