Fog & Byggtjänst i Åkersberga AB

Stockholms län

Information

Fog & Byggtjänst i Åkersberga AB är ett av många verksamheter som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Fog & Byggtjänst i Åkersberga AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Fog & Byggtjänst i Åkersberga AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-08-01.

Fog & Byggtjänst i Åkersberga AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-03-16. Men sedan 2005-08-01 så har Fog & Byggtjänst i Åkersberga AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Fläderv. 8, 184 43, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fog & Byggtjänst i Åkersberga AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-9833293.

Österåker arbetar för att verksamheter som Fog & Byggtjänst i Åkersberga AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fog & Byggtjänst i Åkersberga AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva fognings- och byggnadsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fog & Byggtjänst i Åkersberga AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fog & Byggtjänst i Åkersberga AB och det är följande personer, Franzén, Sven Thomas Andreas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Emma Natali som är född 1981 och har titeln Suppleant, Wicander, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fog & Byggtjänst i Åkersberga AB är 556678-1505.