Leif Brottman AB

Stockholms län

Information

Leif Brottman AB är ett av många bolag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Leif Brottman AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Leif Brottman AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-04-14.

Leif Brottman AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-05-10. Men sedan 2006-04-14 så har Leif Brottman AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ljusteröv. 152, 184 97, Ljusterö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Leif Brottman AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-9468889.

Österåker arbetar för att bolag som Leif Brottman AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Leif Brottman AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva försäljning, uthyrning, marknadsföring, service, reparation, ombyggnad, renovering av motordrivna farkoster och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Leif Brottman AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Leif Brottman AB och det är följande personer, Brottman, Leif Rickard som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hörberg, Birgitta Eva-Carin som är född 1959 och har titeln Suppleant, Zahlander, Hans Erik som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Leif Brottman AB är 556680-3366.