Embrassyr Aktiebolag

Stockholms län

Information

Embrassyr Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Embrassyr Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Embrassyr Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-09-22.

Embrassyr Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-05-25. Men sedan 2005-09-22 så har Embrassyr Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sköldv. 32 B, 184 60, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Embrassyr Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-7672155.

Österåker arbetar för att bolag som Embrassyr Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Embrassyr Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall äga eller driva och hyra ut lokaler och bostäder, konsulting inom bygg- och fastighetssektorn, konsulting inom området skydds- och anläggningsteknik, konsulting inom områdena organisationsutveckling och ledarskap samt köp och försäljning av fast och lös egendom.

Firmatecknare för Embrassyr Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Ling, Conny Bertil.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Embrassyr Aktiebolag och det är följande personer, Ling, Conny Bertil som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ling, Karl Ivar som är född 1984 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Owe Mårten som är född 1949 och har titeln Revisor, OMR Gruppen AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Embrassyr Aktiebolag är 556681-1054.