Bygg & Rör Ljusterö Aktiebolag

Stockholms län

Information

556682-5500 är organisationsnummer för verksamheten Bygg & Rör Ljusterö Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bygg & Rör Ljusterö Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Österåker som är den kommunen som Bygg & Rör Ljusterö Aktiebolag finns i.

Bygg & Rör Ljusterö Aktiebolag har varit registrerat sedan 2005-06-30 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bygg & Rör Ljusterö Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-11.

Bygg & Rör Ljusterö Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Österåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bygg & Rör Ljusterö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Olsson, Stefan Olov -Sandström, Urban Erik

Vill ni komma i kontakt med Bygg & Rör Ljusterö Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 073-6631514 eller genom brev på följande adress:
Österv. 17, 184 97, Ljusterö

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bygg & Rör Ljusterö Aktiebolag och det är Sandström, Urban Erik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Stefan Olov som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Lena Karina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Hammarberg, Karin Elisabeth som är född 1951 och har titeln Revisor, Hammarbergs Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,