BMG Roland Blomquist AB

Stockholms län

Information

BMG Roland Blomquist AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där BMG Roland Blomquist AB finns. I Österåker så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. BMG Roland Blomquist AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket BMG Roland Blomquist AB har haft sedan 2005-10-13. BMG Roland Blomquist AB har funnits sedan och 2005-10-13 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till BMG Roland Blomquist AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Råsundav. 166, 169 36, Solna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5944994.

Österåker arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är BMG Roland Blomquist AB Privat, ej börsnoterat.

BMG Roland Blomquist AB har idag 556683-6135 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för BMG Roland Blomquist AB

Bolaget skall bedriva byggnadsteknisk konsultation och utredningsverksamhet, besiktningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I BMG Roland Blomquist AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Blomquist, Karl Roland som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomquist, Ulla Elisabeth som är född 1964 och har titeln Suppleant, Johansson, Curt Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Blom, Helene Elisabeth som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .