Åsättra Marknad AB

Stockholms län

Information

Åsättra Marknad AB är ett av många verksamheter som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Åsättra Marknad AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Åsättra Marknad AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-09-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bammarbodav. 2, 184 91, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Åsättra Marknad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54350551.

Österåker arbetar för att verksamheter som Åsättra Marknad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Åsättra Marknad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva livsmedelsaffär, grillkiosk, uthyrning av trädgårdsmaskiner och bedriva trädgårdshandel. Bolaget skall bedriva verksamhet inom företagsekonomiska och miljöekonomiska området samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Åsättra Marknad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Åsättra Marknad AB och det är följande personer, Ericsson, Björn-Håkan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Knaborg, Bengt Göran som är född 1946 och har titeln Suppleant, Strigén, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, Stratego Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Åsättra Marknad AB är 556686-1778.