Tulx AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Österåker och Tulx AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Tulx AB är ett av dem. Statusen för Tulx AB är att Bolaget är aktivt.

Tulx AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-01-04. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tulx AB ska trivas.

Tulx AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13. I Österåker så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet med rådgivning avseende företagsledning, förvärv försäljning av företag, organisation och uthyrning av personal samt förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tulx AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13.

Idag är Tulx AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Tulx AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8477643.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tulx AB är Svensson, Ulf Thure Lennart som är född 1968 och har titeln VD, Svensson, Ulf Thure Lennart som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lena Anita som är född 1968 och har titeln Suppleant, Hedman, Kjell Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Företagarnas Revisionsbyrå i Uppsala AB som är född och har titeln Revisor, .

Tulx AB har 556695-7477 som sitt organisationsnummer.