OVC Sweden AB

Stockholms län

Information

556697-1122 är organisationsnummer för bolaget OVC Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som OVC Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Österåker som är den kommunen som OVC Sweden AB finns i.

OVC Sweden AB har varit registrerat sedan 2006-01-20 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för OVC Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-30.

OVC Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Österåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för OVC Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med OVC Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5563035 eller genom brev på följande adress:
S. Åsv. 37, 184 52, Österskär

Bolaget skall bedriva handel med konst och båtar, reparation och service av båtar, möbler, tavlor, tavelramar, förmedling av transporttjäsnter samt lagerverksamhet, företrädesvis av båtar, möbler och bohag, handel med värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med OVC Sweden AB och det är Willborg, Jan Robert som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Willborg, Jan Robert Victor som är född 1985 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Petter Erik som är född 1965 och har titeln Revisor, Carlsson & Partners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,