Programmeringsbolaget Svenska AB

Stockholms län

Information

556700-7462 är organisationsnummer för bolaget Programmeringsbolaget Svenska AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Programmeringsbolaget Svenska AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Österåker som är den kommunen som Programmeringsbolaget Svenska AB finns i.

Programmeringsbolaget Svenska AB har varit registrerat sedan 2006-03-27 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Programmeringsbolaget Svenska AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-06.

Programmeringsbolaget Svenska AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Österåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Programmeringsbolaget Svenska AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Programmeringsbolaget Svenska AB så kan ni göra det på telefon genom 08-51061520 eller genom brev på följande adress:
Rallarv. 15 B, 184 40, Åkersberga

Bolaget ska utföra konsultuppdrag inom programmering av IT-system samt organisations- och affärsutvecklingskonsultverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Programmeringsbolaget Svenska AB och det är Larsson, Per Anders Bertil som är född 1972 och har titeln VD, Larsson, Per Anders Bertil som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Inger Margareta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Grisalez Castaneda, Iovana Soraya som är född 1975 och har titeln Suppleant, Conte, Britt Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, Skarpängs Revision AB som är född och har titeln Revisor