Skeppsdals Båthamn AB

Stockholms län

Information

Skeppsdals Båthamn AB är ett av många bolag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Skeppsdals Båthamn AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Skeppsdals Båthamn AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-05-04.

Skeppsdals Båthamn AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-03-29. Men sedan 2006-05-04 så har Skeppsdals Båthamn AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Skeppsdalsv. 145, 184 91, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skeppsdals Båthamn AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54352078.

Österåker arbetar för att bolag som Skeppsdals Båthamn AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skeppsdals Båthamn AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget ska driva båthamn och parkering samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skeppsdals Båthamn AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skeppsdals Båthamn AB och det är följande personer, Holmberg, Charlotte Margareta som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Bo Sture Joachim som är född 1971 och har titeln Suppleant, Brostedt Carlson, Ann Maria Elisabet som är född 1959 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Skeppsdals Båthamn AB är 556700-8353.