WI Redovisning & Konsult AB

Stockholms län

Information

WI Redovisning & Konsult AB är ett bolag som finns i Österåker. I WI Redovisning & Konsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wiberg, Meta Eva Christina som är född 1961 och har titeln VD, Wiberg, Meta Eva Christina som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiberg, Anders Börje som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nyman, Ulrika Margareta som är född 1986 och har titeln Suppleant, Gentele, Jenny Louise som är född 1973 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med WI Redovisning & Konsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå WI Redovisning & Konsult AB på telefon 073-5627077.

Bolaget skall bedriva bokföring och redovisning. Konsultverksamhet gällande materialhantering. Köp och försäljning av fast och lös egendom, företrädesvis värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är WI Redovisning & Konsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

WI Redovisning & Konsult AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

WI Redovisning & Konsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-06-22 och WI Redovisning & Konsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-06-22.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för WI Redovisning & Konsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

WI Redovisning & Konsult AB har 556705-8879 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.