MYMA Gruppen AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och uppförande av nyproducerade hus, köp och försäljning av tomter samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MYMA Gruppen AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Österåker så är MYMA Gruppen AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Österåker arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Österåker och i Stockholms län. Redan 2006-08-23 så skapades MYMA Gruppen AB och verksamheten är har F-skattsedel MYMA Gruppen AB har haft det sedan 2006-12-07.

MYMA Gruppen AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-12-07

556709-2910 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Österåker.

Just nu är MYMA Gruppen AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med MYMA Gruppen AB så går det att nå dem via telefon på 070-9981410 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom MYMA Gruppen AB är Kågström, Rolf Johan Nicanor som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Inger Camilla som är född 1967 och har titeln Suppleant, Strauss, Ulf som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .