Svenska IT Larm AB

Stockholms län

Information

Svenska IT Larm AB är ett bolag som finns i Österåker. I Svenska IT Larm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Isberg, Ulf Ingvar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Isberg, Carina Hannele som är född 1962 och har titeln Suppleant, Thorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svenska IT Larm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svenska IT Larm AB på telefon 08-54066280.

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av larmprodukter och tjänster, köp och försäljning av fastigheter samt köp och försäljning av fast och lös egendom, företrädesvis värdepapper, och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svenska IT Larm AB av bolagstypen Aktiebolag.

Svenska IT Larm AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Svenska IT Larm AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-10-26 och Svenska IT Larm AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-10-26.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svenska IT Larm AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Svenska IT Larm AB har 556712-6528 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.