Österåkers EL Service AB

Stockholms län

Information

Österåkers EL Service AB är ett företag som finns i Österåker. I Österåkers EL Service AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lööf, Björn Lennart som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Åsa Ulrica Birgitta som är född 1977 och har titeln Suppleant, Persson, Stefan Torsten som är född 1963 och har titeln Revisor, Convensia Revision SP AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Österåkers EL Service AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Österåkers EL Service AB på telefon 08-50850010.

Bolaget ska bedriva elinstallationer samt installation av hissar, rulltrappor, larm, antenner, åskledare, elektriska värmesystem samt därmed förenlig verksamhet. Vidare ska bolaget bedriva försäljning av elmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Österåkers EL Service AB av bolagstypen Aktiebolag.

Österåkers EL Service AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Österåkers EL Service AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-01-11 och Österåkers EL Service AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Österåkers EL Service AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Österåkers EL Service AB har 556714-3853 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.