Automobilcenter i Åkersberga, Walter Kratzwald AB

Stockholms län

Information

I Österåker finns det ett Aktiebolag som heter Automobilcenter i Åkersberga, Walter Kratzwald AB. Det finns flera bolag som liknar Automobilcenter i Åkersberga, Walter Kratzwald AB i Stockholms län. Österåker är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2006-11-14 så har Automobilcenter i Åkersberga, Walter Kratzwald AB varit registrerat och sedan 2007-02-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Automobilcenter i Åkersberga, Walter Kratzwald AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Automobilcenter i Åkersberga, Walter Kratzwald AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Stationsv. 10, 184 50, Åkersberga. Vi ni istället prata med Automobilcenter i Åkersberga, Walter Kratzwald AB så kan ni göra det på 08-54022613.

Bolaget skall bedriva bilreparationer samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Kratzwald, Walter som är född 1959 och har titeln VD, Kratzwald, Walter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ulf Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. .

Automobilcenter i Åkersberga, Walter Kratzwald AB har 556715-3738 som sitt organisationsnummer.