Myramek Sweden AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Myramek Sweden AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Österåker här finns det många olika Aktiebolag. Myramek Sweden AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Österåker jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Myramek Sweden AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556715-5410.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-54068343 alternativt besöka eller skicka post till Myramek Sweden AB på följande adress SANDKILSVÄGEN 9 A, 184 42, Åkersberga.

Myramek Sweden AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Myramek Sweden AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Öfverberg, Björn Erik Peter som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva mekanisk verkstad, samt bedriva försäljning i anslutning därtill, ävensom idka därmed förenlig verksamhet, samt köp och försäljning av fast och lös egendom, företrädesvis värdepapper och därmed förenlig verksamhet.