QPeople Aktiebolag

Stockholms län

Information

556718-6985 är organisationsnummer för bolaget QPeople Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som QPeople Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Österåker som är den kommunen som QPeople Aktiebolag finns i.

QPeople Aktiebolag har varit registrerat sedan 2006-12-27 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för QPeople Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-01.

QPeople Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Österåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för QPeople Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med QPeople Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-54020642 eller genom brev på följande adress:
Mönstringsv. 17, 184 33, Åkersberga

Bolagets verksamhet ska vara köp och försäljning av fast och lös egendom företrädesvis värdepapper, IT och telekomprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med QPeople Aktiebolag och det är Wassén, Grim Mattias som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Wassén, Lena Margret som är född 1967 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Owe Mårten som är född 1949 och har titeln Revisor, OMR Gruppen AB som är född och har titeln Revisor,