Robert Löfstedt Produktion AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Österåker och Robert Löfstedt Produktion AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Robert Löfstedt Produktion AB är ett av dem. Statusen för Robert Löfstedt Produktion AB är att Bolaget är aktivt.

Robert Löfstedt Produktion AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-02-20. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Robert Löfstedt Produktion AB ska trivas.

Robert Löfstedt Produktion AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-06. I Österåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att tillverka rullningslager samt lego företrädesvis till verkstadsindustrin samt köp och försäljning av fast och lös egendom såsom värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Robert Löfstedt Produktion AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-06.

Idag är Robert Löfstedt Produktion AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Robert Löfstedt Produktion AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54085542.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Robert Löfstedt Produktion AB är Löfstedt, Lars Robert Mattias som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Löfstedt, Johan Magnus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfstedt, Malin Joanna som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Nils Pontus Larsson som är född 1967 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Owe Mårten som är född 1949 och har titeln Revisor, OMR Gruppen AB som är född och har titeln Revisor.

Robert Löfstedt Produktion AB har 556724-1921 som sitt organisationsnummer.