Norrorts Kvalitetsbesiktning AB

Stockholms län

Information

Norrorts Kvalitetsbesiktning AB är en verksamhet som finns i Österåker. I Norrorts Kvalitetsbesiktning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Akkanen, Jaakko Toivo Artturi som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Akkanen Ylitalo, Arttu Daniel som är född 1986 och har titeln Suppleant, Ballin, Monica Elisabeth Linda som är född 1959 och har titeln Revisor, Ballins Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Norrorts Kvalitetsbesiktning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Norrorts Kvalitetsbesiktning AB på telefon 070-7960445.

Bolaget skall bedriva besiktning, värdering, konsultation och internettjänster inom fastighetsbranschen. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Norrorts Kvalitetsbesiktning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Norrorts Kvalitetsbesiktning AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Norrorts Kvalitetsbesiktning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-31 och Norrorts Kvalitetsbesiktning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-05-31.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Norrorts Kvalitetsbesiktning AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Norrorts Kvalitetsbesiktning AB har 556727-8113 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.