Elitlaget AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Österåker och Elitlaget AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Elitlaget AB är ett av dem. Statusen för Elitlaget AB är att Bolaget är aktivt.

Elitlaget AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-07-16. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där företaget finns i jobbar för att företag som Elitlaget AB ska trivas.

Elitlaget AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30. I Österåker så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att installera och sälja el och elmaterial samt utöva proffs golf.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elitlaget AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-03.

Idag är Elitlaget AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Elitlaget AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5373310.

Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Elitlaget AB är Källström, Lars Andreas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åberg, Hans Erik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Antfolk, Johan Roger som är född 1962 och har titeln Suppleant, Viklund, Ulf Sixten som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Elitlaget AB har 556734-8817 som sitt organisationsnummer.