Trygghetsskapande Åtgärder i Sverige AB

Stockholms län

Information

Trygghetsskapande Åtgärder i Sverige AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där Trygghetsskapande Åtgärder i Sverige AB finns. I Österåker så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Trygghetsskapande Åtgärder i Sverige AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Trygghetsskapande Åtgärder i Sverige AB har haft sedan 2007-11-01. Trygghetsskapande Åtgärder i Sverige AB har funnits sedan och 2007-11-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Trygghetsskapande Åtgärder i Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0225-711328.

Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Trygghetsskapande Åtgärder i Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Trygghetsskapande Åtgärder i Sverige AB har idag 556735-2736 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Trygghetsskapande Åtgärder i Sverige AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva utbildning inom miljö och säkerhet för privat och offentlig sektor och därmed förenlig verksamhet.

I Trygghetsskapande Åtgärder i Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Strömberg, Jan Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömberg, Randi Eunice som är född 1950 och har titeln Suppleant, Lillsjö, Kurt Åke Roland som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .