One Smart Star Nordic AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Österåker och One Smart Star Nordic AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och One Smart Star Nordic AB är ett av dem. Statusen för One Smart Star Nordic AB är att Bolaget är aktivt.

One Smart Star Nordic AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-09-21. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som One Smart Star Nordic AB ska trivas.

One Smart Star Nordic AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-27. I Österåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget tillhandahåller lösningar för marknadsföringsaktiviteter och kontaktskapande mellan organisationer och konsumenter samt där till hörande verksamheter

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att One Smart Star Nordic AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-27.

Idag är One Smart Star Nordic AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med One Smart Star Nordic AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5552529.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med One Smart Star Nordic AB är Bohlin, Hans Thorvald som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmberg, Lars Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Nils Ove som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Wassén, Grim Mattias som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Owe Mårten som är född 1949 och har titeln Revisor, OMR Gruppen AB som är född och har titeln Revisor.

One Smart Star Nordic AB har 556738-6445 som sitt organisationsnummer.