Teknikbyrån Nät i Sverige AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Teknikbyrån Nät i Sverige AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Österåker här finns det många olika Aktiebolag. Teknikbyrån Nät i Sverige AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Österåker jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Teknikbyrån Nät i Sverige AB är momsregistrerat sedan2008-03-21 och har organisationsnummer 556749-2755.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-41017312 alternativt besöka eller skicka post till Teknikbyrån Nät i Sverige AB på följande adress SMEDBYVÄGEN 8, 184 32, Åkersberga.

Teknikbyrån Nät i Sverige AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2008-03-21.

I Teknikbyrån Nät i Sverige AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Wirth, Christian-Patrick Karl Axel som är född 1978 och har titeln Suppleant , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet är att utföra konsulttjänster samt försäljning, planering och projektering av data-, tele och bredbandsnät samt bygga och installera fiberoptik för bredband och därmed förenlig verksamhet.