Byggtema Ljusterö AB

Stockholms län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är byggnadsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Byggtema Ljusterö AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Österåker så är Byggtema Ljusterö AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Österåker arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Österåker och i Stockholms län. Redan 2008-04-09 så skapades Byggtema Ljusterö AB och bolaget är har F-skattsedel Byggtema Ljusterö AB har haft det sedan 2008-04-17.

Byggtema Ljusterö AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-04-17

556755-5908 är organisationsnummret för bolaget som finns i Österåker.

Just nu är Byggtema Ljusterö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Byggtema Ljusterö AB så går det att nå dem via telefon på 070-8257265 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Byggtema Ljusterö AB är Jansson, Thomas Christer som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Åsa Margret som är född 1975 och har titeln Suppleant, Winther, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Revisor, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .