Mirek Båt & Hussnickeri

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Österåker och Mirek Båt & Hussnickeri är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Mirek Båt & Hussnickeri är ett av dem. Statusen för Mirek Båt & Hussnickeri är att Bolaget är aktivt.

Mirek Båt & Hussnickeri är ett Enskild firma och skapades 2007-06-11. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där bolaget finns i jobbar för att bolag som Mirek Båt & Hussnickeri ska trivas.

Mirek Båt & Hussnickeri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-03. I Österåker så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Renovering av båtar och hus.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mirek Båt & Hussnickeri är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-03.

Idag är Mirek Båt & Hussnickeri och det finns flera bolag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Mirek Båt & Hussnickeri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2068134.

.

De som är på något sätt har med Mirek Båt & Hussnickeri är Sienkiewicz, Miroslaw som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mirek Båt & Hussnickeri har 560324-XXXX som sitt organisationsnummer.