Runes säljkonsult

Stockholms län

Information

560716-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Runes säljkonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Runes säljkonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som Runes säljkonsult finns i.

Runes säljkonsult har varit registrerat sedan 2006-09-25 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Runes säljkonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-09.

Runes säljkonsult är och det finns flera verksamheter i Österåker som också är .

Firmatecknare för Runes säljkonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Runes säljkonsult så kan ni göra det på telefon genom 08-54062896 eller genom brev på följande adress:

Konsultuppdrag i detaljhandeln av främst braskaminer och vedspisar.

Det finns olika personer som har en koppling med Runes säljkonsult och det är Samuelsson, Lars Rune som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,