HUNDASSISTANS Specialhundar Sweden

Stockholms län

Information

HUNDASSISTANS Specialhundar Sweden är ett företag som finns i Österåker. I HUNDASSISTANS Specialhundar Sweden finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindgren, Anne Helena som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med HUNDASSISTANS Specialhundar Sweden så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå HUNDASSISTANS Specialhundar Sweden på telefon 08-7830023.

Uppsökande av mögel med specialtränad hund.

Idag är HUNDASSISTANS Specialhundar Sweden av bolagstypen Enskild firma.

HUNDASSISTANS Specialhundar Sweden är ett av många företag som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

HUNDASSISTANS Specialhundar Sweden innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-03-12 och HUNDASSISTANS Specialhundar Sweden är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2009-04-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HUNDASSISTANS Specialhundar Sweden så är det följande:

HUNDASSISTANS Specialhundar Sweden har 560831-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.