Jan Wallberg

Stockholms län

Information

Jan Wallberg hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där Jan Wallberg finns. I Österåker så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Jan Wallberg tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Jan Wallberg har haft sedan 2001-01-02. Jan Wallberg har funnits sedan och 2001-01-02 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Jan Wallberg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-54240626.

Österåker arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Jan Wallberg har idag 570220-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Jan Wallberg

Byggnation, om- och tillbyggnad och service av fritidsbåtar och fartyg och därmed förenlig verksamhet i form av försäljning av tillbehör. Byggnation, om- och tillbyggnad och renovering av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Jan Wallberg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wallberg, Jan Folke som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .