Ljusterö Marin

Stockholms län

Information

570901-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ljusterö Marin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ljusterö Marin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som Ljusterö Marin finns i.

Ljusterö Marin har varit registrerat sedan 2000-07-14 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ljusterö Marin så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-09.

Ljusterö Marin är och det finns flera verksamheter i Österåker som också är .

Firmatecknare för Ljusterö Marin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ljusterö Marin så kan ni göra det på telefon genom 070-2216495 eller genom brev på följande adress:

Företaget saluför ett brett utbud av båttillbehör, båtmotorer samt till båtar och båtliv relaterade tjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med Ljusterö Marin och det är Knutsson, Ulf Peter som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,