Evaros familjedaghem

Stockholms län

Information

580210-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Evaros familjedaghem. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Evaros familjedaghem är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som Evaros familjedaghem finns i.

Evaros familjedaghem har varit registrerat sedan 2006-04-03 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Evaros familjedaghem så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Evaros familjedaghem är och det finns flera verksamheter i Österåker som också är .

Firmatecknare för Evaros familjedaghem är följande:

Vill ni komma i kontakt med Evaros familjedaghem så kan ni göra det på telefon genom 08-54021667 eller genom brev på följande adress:

Familjedaghemsverksamhet i egen regi Dagbarnsvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Evaros familjedaghem och det är Rosendahl, Eva Gunilla som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,