S.R.S BYGG

Stockholms län

Information

590830-XXXX är organisationsnummer för företaget S.R.S BYGG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som S.R.S BYGG är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som S.R.S BYGG finns i.

S.R.S BYGG har varit registrerat sedan 1990-03-23 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för S.R.S BYGG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

S.R.S BYGG är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för S.R.S BYGG är följande:

Vill ni komma i kontakt med S.R.S BYGG så kan ni göra det på telefon genom 08-54021483 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med S.R.S BYGG och det är SÖDERSTRÖM, SET ROGER som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,