Friskvårdsmassör Pia Jansson

Stockholms län

Information

590922-XXXX är organisationsnummer för företaget Friskvårdsmassör Pia Jansson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Friskvårdsmassör Pia Jansson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som Friskvårdsmassör Pia Jansson finns i.

Friskvårdsmassör Pia Jansson har varit registrerat sedan 2007-03-22 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Friskvårdsmassör Pia Jansson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-28.

Friskvårdsmassör Pia Jansson är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för Friskvårdsmassör Pia Jansson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Friskvårdsmassör Pia Jansson så kan ni göra det på telefon genom 073-6902634 eller genom brev på följande adress:

Friskvårdsmassage

Det finns olika personer som har en koppling med Friskvårdsmassör Pia Jansson och det är Jansson, Pia Maj Britt som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,