Naturmedicinska Praktiken i Åkersberga

Stockholms län

Information

Naturmedicinska Praktiken i Åkersberga hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där Naturmedicinska Praktiken i Åkersberga finns. I Österåker så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Naturmedicinska Praktiken i Åkersberga tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Naturmedicinska Praktiken i Åkersberga har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Naturmedicinska Praktiken i Åkersberga så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Naturmedicinska Praktiken i Åkersberga har idag 600112-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Naturmedicinska Praktiken i Åkersberga

Handel med kryddor, örter, kosttillskott, konst, kläder och inredning. Tjänster inom friskvård, massage, skrädderi, allmänna kontors- föremål, samtal. Tillverkning inom hår- och hudprodukter, inredning, kläder, hantverk.

I Naturmedicinska Praktiken i Åkersberga så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Adolphsson, Lena Christina som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .